Hafslund drømmetreff

Vålerenga har alltid fokusert på miljøet rundt klubben. Miljøet rundt fotball generelt. Vi har fokusert på nærmiljøet, men strekker stadig ut våre hjelpende hender til andre som trenger veiledning. Vi har jobbet med barn og ungdommer, vi har jobbet med Klanen, vi har jobbet med eldre mennesker som trenger hjelp. Vålerenga er generelt sett veldig aktive i det sosiale samfunnet, og dette vil vi fortsette med i alle år fremover. Enga ser stadig etter nye måter å hjelpe andre på, eller bringe folk sammen for å skape en bedre fremtid for oss alle. Vålerenga er en samfunnsbevisst klubb, en klubb som tar var på folk. Hadde alle idrettsforeninger i Norge gjort samme innsats som VIF, hadde landet vårt blitt et enda bedre sted å bo.

En av Vålerengas initiativer er noe som kalles Hafslund drømmetreff, et konsept som har vært i gang i noen år allerede. Det er Hafslund som er hovedsponsoren bak disse treffene, derfor var det null problem å kun bruke deres navn i sammenheng av markedsføring. Vålerenga støtter Hafslund så godt vi bare kan, og det er godt å se at drømmetreffet har fått såpass stor oppslutning de seneste par årene. Drømmetreffet er et såkalt breddeprosjekt, der man prøver å bringe sammen både profesjonelle og amatører fra alle livets hjørner. Slik kan man jobbe sammen mot et bedre samfunn, for en bedre fremtid.

Hafslund drømmetreff er et breddeprosjekt med fokus på sport, fotball spesielt. Dette er en plattform der folk kan møtes, diskutere, bli kjent med hverandre og finne ut hvordan de kan bidra til den generelle veksten av interesse for sport i Norge. Man kan hjelpe hverandre og finne nye løsninger på gamle problemer, samt ta opp diverse syn på hvordan utviklingen skal gå frem videre. Hafslund drømmetreff er noe Vålerenga er spesielt stolte av å være med på, og takket være de profesjonelle karene hos Hafslund er prosjektet i rask vekst, med stadig flere besøkende hvert år.

Etter en stor informasjonskampanje i Norge ble oppslutningen veldig stor, men det er umulig å si nøyaktig hvor mye som har vokst frem fra breddeprosjektet. Mye godt har skjedd, og mye mer skal skje. Uten tvil. Hafslund drømmetreff skal bli Norges største møteplass for privatpersoner, entreprenører, trenere og diverse støtteapparat rundt fotballklubbene i landet. Det skal bli det naturlige treffpunktet for deling av ideer og bygging av nettverk rundt fotball. Alle er velkomne til Hafslund drømmetreff – det er bare å ta kontakt og komme til en av sammenkomstene. Det er en rekke arrangement planlagt, samt klubbkvelder og en egen nettside der man kan titte på intervjuer med deltakerne.

Vålerenga satser som sagt på barn og unge, slik at disse skal få informasjon om alle sine muligheter i velferdsstaten Norge, samt forstå bedre hva idrett handler om. Ikke bare den sportslige delen av yrket, men også det mentale. Vi forteller hvorfor vi er i en såpass hard kamp mot rasisme, og hvorfor respekt er så utrolig viktig for fotballen. Over tjue tusen barn og ungdommer har besøkt Vålerenga og hørt på hva vi har å si, og vi regner med at det kun blir flere og flere med tiden.

Hafslund drømmetreff er kun ett av flere prosjekt Vålerenga er med på, en sentral del av. Vi er spesielt glade for å se unge entreprenører som viser frem sine spennende ideer. Et par år siden kunne man blant annet støte på en oppblåsbar presisjonstest – denne vakte stor oppsikt, og vi er sikre på at karene bak ideen har fått en rekke bestillinger. Ja, en oppblåsbar presisjonstest for fotballspillere, både små og store. På under ett minutt har man et ferdig luftslott foran seg, med hull perfekt anpasset for de som vil trene seg på skudd og innlegg. Vålerenga bestilte selvfølgelig et par slike, og vi anbefaler alle fotballklubber å støtte de unge gründerne som kom på ideen.